LHK-uitslagen in een automatisch overzicht beschikbaar

Samen met Parantion hebben we de mogelijkheid ontwikkeld om de resultaten van KOV en LHK toetsen te importeren in het digitaal portfolio en een cumulatief overzicht te maken. Binnenkort kun je bij alle aios onder de menu-optie ‘Rapportages’ een overzicht vinden van deze toetsuitslagen. Dat ziet er dan als volgt uit:

Pasted Graphic

Wellicht is het jullie daarbij al opgevallen dat in de eerste regel achter ‘LHK referentiegroep 1’ twee data en uitslagen staan. Zo verwerken we de uitslagen van aios die vaker in eenzelfde referentiegroep getoetst zijn.

We zullen de publicatie van nieuwe toetsuitslagen telkens met Huisartsopleiding Nederland afstemmen zodat dit in de pas blijft met de verspreiding van de pdf-uitslagen naar de instituten en de toetsuitslag in LHK-prof. De pdf-uitslagen met de gedetailleerde resultaten moeten nu nog handmatig in de ‘instituutsmap’ van iedere aios worden geplaatst. We onderzoeken samen met Parantion de mogelijkheid om ook deze documenten geautomatiseerd in de portfolio’s van de aios te plaatsen.

Met de ontwikkeling van deze voorziening is een belangrijke informatiebron voor de voortgangsbeslissingen aan het digitaal portfolio toegevoegd.