e-portfolio

HON_logo_rgb


Welkom op de supportsite van het e-portfolio van Huisartsopleiding Nederland.
Tijdens de opleiding tot huisarts wordt gebruik gemaakt van een digitaal portfolio om de beoordelingen en ontwikkeling van de aios vast te leggen.
Op deze site vindt u o.a. nieuws, handleidingen en tips & trucs voor de verschillende gebruikersgroepen van het e-portfolio. In het navigatieblok rechtsboven vindt u de verschillende onderwerpen en rollen.

Inloggen in het e-portfolio
Er zijn twee gebruikersomgevingen van het e-portfolio: Scorion3 (2016-heden) en ScorionX (2020-heden). Inhoudelijk zijn beide omgevingen gelijk aan elkaar, maar er zijn grote verschillen in de look-and-feel. Over het algemeen is ScorionX moderner en gebruiksvriendelijker.

Kies hieronder voor Scorion3 of ScorionX om in te loggen in jouw e-portfolio.
Let op: ScorionX is alleen te gebruiken door aiossen die daarover bericht hebben ontvangen van hun opleidingsinstituut.

ScorionX
Kijk op de aios-pagina voor tips over inloggen en wachtwoorden.

Klik op deze link om in te loggen in ScorionX.

Let op : ScorionX is alleen te gebruiken door een aios die daarover een bericht heeft ontvangen van zijn opleidingsinstituut.
Aiossen van het Radboudumc loggen in met SurfConext in ScorionX via deze link
Scorion 3 Let op: oude versie!!
Kijk op de aios-pagina voor tips over inloggen en wachtwoorden. 1Wordt de inlogbox hieronder niet goed weergegeven, dan kunt u ook via deze link inloggen.

Aiossen van het Radboudumc loggen in met SurfConext in Scorion3 via deze link.


Volg de nieuwspagina
Bekijk regelmatig de nieuwspagina. Dat is dé manier om op de hoogte te blijven van de veranderingen aan het e-portfolio. Automatisch een mail ontvangen als er nieuws is geplaatst? Dat kan ook (zie rechterkolom nieuwspagina).

Feedback
Heb u ideeën wat we kunnen verbeteren aan het e-portfolio? Wat vindt u onhandig? Wat mist u?
Geef het door! Dan nemen we het mee in de plannen voor verdere ontwikkeling. Wel zijn we afhankelijk van de technische mogelijkheden, het budget, hoeveel vraag er naar is en of het past in de landelijke ontwikkeling, maar we zullen ons best doen. Laat het dus vooral weten.

Scorion
Voor het e-portfolio van Huisartsopleiding Nederland wordt gebruik gemaakt van de webapplicatie Scorion Talent van de firma Parantion. Actuele informatie over onderhoud en updates vindt u op de pagina Release notes Scorion3.
logo-scorion-48px

Huisartsopleiding Nederland
Informatie over het toetsprotocol, het landelijk toetsplan, de landelijke kennistoetsen, etc. vindt u op de website van Huisartsopleiding Nederland.

Privacyverklaring e-portfolio
In deze privacyverklaring leest u welke (persoons-)gegevens in het e-portfolio worden verwerkt en met wie die (mogelijk) worden gedeeld.