Extra navigatie in ComBeLs toegevoegd

Er is extra navigatie in de ComBeLs toegevoegd om makkelijk naar de verschillende competenties te kunnen springen. Elke competentiepagina heeft bovenin een navigatiebalk. Als u op een competentie klikt, gaat u direct naar de desbetreffende pagina zonder dat er gecontroleerd wordt op verplichte velden. Onderaan de pagina staat een link 'Valideren en sluiten' naar een overzichtspagina inclusief knop naar de definitief-valideren-pagina.

Let op: als u op een link klikt worden uw wijzigingen niet automatisch opgeslagen. U moet dus zelf eerst tussentijds laten opslaan voordat u op een link klikt; anders bent u uw wijzigingen kwijt. Er staan in de navigatiebalk daarom waarschuwingen en extra knoppen om het tussentijds opslaan vooral niet te vergeten.

De functionaliteit om een link (net zoals een knop) óók automatisch de wijzigingen op te laten slaan wordt in het komende halfjaar door de leverancier geprogrammeerd. Zodra deze update van Scorion beschikbaar komt, worden de waarschuwingen en extra knoppen in de navigatiebalk weggehaald.