Bij invullen Voortgangsbeslissing kan tevens het portfolio bekeken worden

Als het hoofd van de opleiding via de takenlijst het formulier Voortgangsbeslissing opent, dan wordt dit formulier vanaf heden in een nieuw tabblad van de browser geopend. Vervolgens kan het hoofd, indien gewenst, weer terug naar in het eerste tabblad om daar naar het portfolio van aios te navigeren (via 'Mijn AIOS').

Op deze manier kan het hoofd switchen tussen het invullen van het formulier én het portfolio van de aios bekijken (bijv. het Dashboard opvragen). Voorheen kon dit niet, omdat het formulier Voortgangsbeslissing werd geopend in een pop-up.

Let op: Het blijft zo dat in één browser-sessie er maar één actief formulier kan zijn. Klikt u dus als hoofd van de opleiding via de takenlijst op een ander formulier, dan wordt dat nieuwe formulier actief en het al geopende formulier inactief.

Update 9 september 2016: deze functionaliteit is weer uitgezet. Het bleek dat hierdoor het hoofd bij elke beslissing nogmaals gebruikersnaam en wachtwoord moest invullen terwijl hij/zij al ingelogd was. Dit is uiteraard niet wenselijk. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing, maar die laat nog een tijd op zich wachten.