Aanpassingen in formulier Registratie Diensten voor 1e en 2e huisartsstage

De formulieren 'Registratie Diensten 1e huisartsstage' en 'Registratie Diensten 2e huisartsstage' zijn vervangen door een nieuwe versie. De aanpassing is gedaan om de registratie van diensten te vereenvoudigen:
  • De aios registreert voortaan zelf iedere afzonderlijke dienst middels het ‘Registratieformulier diensten [n]e huisartsstage’. De aios vult dit formulier in en rondt de registratie af door op ‘Valideren en sluiten’ te klikken. Er is dus geen (digitale) ondertekening van een beoordelaar meer voor nodig.
  • Bij het formuleren van een voortgangsadvies geeft de opleider akkoord over deze dienstenlijst.
  • De optie voor feedback over de dienst is uit het formulier gehaald.
De aios kan nog gereedstaande lege registratieformulieren blijven gebruiken, of deze verwijderen en meteen overstappen op de nieuwe formulieren. De methode voor het verwijderen van lege formulieren staat uitgelegd in een pdf die de aios in het e-portfolio kan vinden onder 'Mijn documenten' in de map Instructie.
 
Er is een overzicht van de diensten beschikbaar in het e-portfolio van de betreffende aios. Deze overzichten van diensten uit 1e en 2e huisartsstage staan onder het menu 'Rapportages'. Zowel de verrichte diensten van de oude als de nieuwe registratieformulieren worden hierin getoond. De opleiders kunnen dit bekijken middels de inzage (link) die ze van hun aios hebben gekregen.
 
Als de aios feedback wil over activiteiten tijdens de dienst (of de gehele dienst) kan de aios het beste een Korte Praktijk Beoordeling vragen aan de opleider.