e-portfolio

logo_SOONlinks_trans_300-oud
Welkom op de supportsite van het e-portfolio van SOON.
Tijdens de opleiding tot specialist oudergeneeskunde wordt gebruik gemaakt van een digitaal portfolio om de beoordelingen en ontwikkeling van de aios vast te leggen.
Op deze site vindt u o.a. nieuws, handleidingen en tips & trucs voor de verschillende gebruikersgroepen van het e-portfolio. In het navigatieblok rechtsboven vindt u de verschillende onderwerpen en rollen.

Inloggen in het e-portfolio
ScorionX
Kijk op de aios-pagina voor tips over inloggen en wachtwoorden.

Klik op deze link om in te loggen in ScorionX.

Let op: ScorionX is alleen te gebruiken door een aios die daarover een bericht heeft ontvangen van zijn opleidingsinstituut.
Aiossen van het Radboudumc loggen in met SurfConext in ScorionX via deze link.
Scorion 3 Let op: oude versie!!
Kijk op de aios-pagina voor tips over inloggen en wachtwoorden.1Wordt de inlogbox hieronder niet goed weergegeven, dan kunt u ook via deze link inloggen.

Aiossen van het Radboudumc loggen in met SurfConext in Scorion3 via deze link.


Volg de nieuwspagina
Bekijk regelmatig de nieuwspagina. Dat is dé manier om op de hoogte te blijven van de veranderingen aan het e-portfolio.
Maakt u gebruik van een RSS-reader, dan kunt u het portfolio-nieuws ook op die manier volgen. Dit doet u door deze RSS Feed toe te voegen aan uw reader.

Feedback
Heb u ideeën wat we kunnen verbeteren aan het e-portfolio? Wat vindt u onhandig? Wat mist u?
Geef het door! Dan nemen we het mee in de plannen voor verdere ontwikkeling. Wel zijn we afhankelijk van de technische mogelijkheden, het budget, hoeveel vraag er naar is en of het past in de landelijke ontwikkeling, maar we zullen ons best doen. Laat het dus vooral weten.

Scorion
Voor het e-portfolio van SOON wordt gebruik gemaakt van de webapplicatie Scorion Talent van de firma Parantion. Actuele informatie over onderhoud en updates vindt u op de pagina Release notes.
logo-scorion-48px

SOON
Informatie over het landelijk toetsplan en toetsboek etc. vindt u op de website van SOON.

Privacyverklaring e-portfolio
In deze privacyverklaring leest u welke (persoons-)gegevens in het e-portfolio worden verwerkt en met wie die (mogelijk) worden gedeeld.