Update Scorion (3.68): wachtwoordsterkte

Release 3.68 van Scorion is vandaag in productie genomen. De belangrijkste wijzigingen zijn:

Sterkte wachtwoord
De sterkte van het wachtwoord is opgeschroefd. Veranderd is dat de minimale lengte nu 12 (i.p.v. 8) tekens is en het verplicht is om ook een leesteken te gebruiken.
Dit betekent dat een wachtwoord voortaan uit minimaal 12 tekens bestaat én een kleine letter, hoofdletter, cijfer en leesteken moet bevatten (van de leestekens zijn alleen ! # % + : = ? @ ~ & ( ) < > | toegestaan).
NB. deze verandering geldt alleen voor wachtwoorden die nieuw worden aangemaakt of worden gewijzigd. De bestaande wachtwoorden blijven geldig.

Ander type kalender
Het kiezen van een datum is makkelijker geworden. Je kunt in de nieuwe kalender het jaartal apart kiezen. Hierdoor hoeft er veel minder vaak geklikt te worden voor een datum ver in de toekomst of het verleden.

Opgelost: Formulier met ingevulde gegevens kan niet meer Geweigerd worden.
In de vorige versie zat een bug waardoor een formulier onbedoeld, door per ongeluk op de verkeerde link in de uitnodigingsmail te klikken, geweigerd kon worden en daarmee de gegevens die evt. al in het formulier waren opgeslagen verwijderd (en niet meer terug te halen). Dit is in deze update verholpen.