Enkele wijzigingen

Vandaag zijn een aantal wijzigingen aan het e-portfolio doorgevoerd:

  • De aios kan nu zien wie er via een account inzage heeft in zijn/haar portfolio. Dit is te zien in het menu Extra > Zichtbaar.

  • De aios kan vanaf heden de activiteitenlog opvragen. Hierin staan activiteiten die met het account zijn uitgevoerd, zoals wanneer in-/uitgelogd, wanneer en welk formulier is toegevoegd, wanneer en welke beoordelaar is toegevoegd, etc. De informatie is soms wel cryptisch (codes i.p.v. namen) maar dat kan helaas niet anders. De activiteitenlog is te vinden in het menu Extra > Activiteitenlog.

  • Op de beoordelingsformulieren is een extra check aangezet om te controleren of er ook echt een beoordelaar aan gekoppeld is voordat de uitnodiging verstuurd wordt. Dit heeft een neveneffect op de formulieren die vooringevuld kunnen worden: hieraan moet nu éérst een beoordelaar worden toegevoegd voordat de aios met invullen kan beginnen. Dit betreft de formulieren Aanwezigheidsverklaring en beoordeling stage, Goedkeuring onderzoeksprotocol en KPB.

  • Het tabblad Koppelen heet nu Bijlagen. In het Wijzig-scherm heette dit tabblad, waar bestanden aan het formulier gekoppeld kunnen worden, eerst Koppelen. Dit is veranderd in Bijlagen. Deze term dekt beter de lading.

  • Het is voortaan mogelijk om een herinnering te sturen als een formulier wel al de voortgang Klaar heeft, maar nog niet de status Gesloten. Dit komt normaal gesproken niet voor, maar in sporadische gevallen wel. Als de beoordelaar de beoordelingslink niet meer heeft, kan de aios een herinnering sturen zodat de beoordelaar het formulier (weer) kan sluiten.