e-portfolio

sgbo_logo-def


Welkom
op de supportsite van het e-portfolio van SGBO.
Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van een digitaal portfolio om de beoordelingen en ontwikkeling van de aios vast te leggen.
Op deze site vindt u o.a. nieuws, handleidingen en tips & trucs voor de verschillende gebruikersgroepen van het e-portfolio. In het navigatieblok rechtsboven vindt u de verschillende onderwerpen en rollen.

Inloggen in het e-portfolio
1Kijk op de aios-pagina voor tips over inloggen en wachtwoorden.1
Inloggen in het e-portfolio kan via deze link.

Volg de nieuwspagina
Bekijk regelmatig de nieuwspagina. Dat is dé manier om op de hoogte te blijven van de veranderingen aan het e-portfolio.
Maakt u gebruik van een RSS-reader, dan kunt u het portfolio-nieuws ook op die manier volgen. Dit doet u door deze RSS Feed toe te voegen aan uw reader.

Feedback
Heb u ideeën wat we kunnen verbeteren aan het e-portfolio? Wat vindt u onhandig? Wat mist u?
Geef het door! Dan nemen we het mee in de plannen voor verdere ontwikkeling. Wel zijn we afhankelijk van de technische mogelijkheden, het budget, hoeveel vraag er naar is en of het past in de landelijke ontwikkeling, maar we zullen ons best doen. Laat het dus vooral weten.
Wilt u weten welke veranderingen er aan gaan komen? Neem dan een kijkje op de toekomstpagina.

Scorion
Voor het e-portfolio van SGBO wordt gebruik gemaakt van de webapplicatie Scorion Talent van de firma Parantion. Actuele informatie over onderhoud en updates vindt u op de pagina Release notes.
logo-scorion-48px

SGBO
Algemene informatie vindt u op de website van SGBO: Vervolgopleiding tot bedrijfsarts of Vervolgopleiding tot verzekeringsarts.